Een Al Massira-cursus geven is niet moeilijk, maar het materiaal is veelzijdig.
Wil je met het Al Massira-cursusmateriaal werken, dan volg je eenmalig een 2-daagse training. Deze wordt zowel in Nederland als in vele andere landen gegeven.
 
  

Het cursusmateriaal
Het cursusmateriaal wordt uitsluitend gratis ter beschikking gesteld na het volgen van de Al Massira-training.

Tijdens de training bestudeer je het cursusmateriaal en geven bevlogen trainers je inzicht in de achtergrond en het gebruik van de dvd-serie, de handleiding en de andere materialen. Verder zijn er verschillende momenten waarop je het materiaal tijdens de training gaat toepassen. De training zorgt voor een uitstekende toerusting om de materialen succesvol te kunnen gebruiken.

DVD-serie & Handboek
Iedere deelnemer krijgt aan het einde van de training de complete DVD-set Al Massira-cursusmaterialen in alle op dit moment beschikbare talen mee. Een extra dvd bevat Aanvullende vragen & aantekeningen en Achtergronddocumenten. Een nieuwe mogelijkheid is om de materialen op USB-stick te ontvangen.
Verder krijgt iedere deelnemer één Handleiding voor groepsleiders. Deze is naar keuze beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans of Arabisch. (de handleiding is niet los verkrijgbaar). Je kunt na de training meteen aan de slag!

Taal

De meeste trainingen worden in het Nederlands gegeven. Soms geven we de training op verzoek in het Engels. In dat geval wordt dat duidelijk vermeld bij de plaats en data van de training.

 

______________________________________________________________________

Tot ziens bij een volgende training ergens in Nederland!

het AL MASSIRA-team

______________________________________________________________________

 Klik hier voor de data van de eerstvolgende Al Massira-trainingen.